Uncategorized

Sørg for at det kommer mennesker til ditt neste arrangement

single-image

Uansett hva slags arrangement man skal arrangere lønner det seg å gjøre litt ekstra for å sørge for at folk får det med seg. Skal man for eksempel arrangere et loppemarked eller garasjesalg, kan man fort tjene en del dersom man når ut til nok personer med nødvendig informasjon. For at flest mulig skal komme kan det derfor lønne seg å lage et skilt for anledningen. Med et skilt er det større sannsynlighet for at andre får med seg at arrangementet finner sted, samt når og hvor det skjer. For å lage et skilt kan det lønne seg å kjøpe en startpakke med alt du trenger for å lage et eget skilt. Det finnes et stort utvalg av utstyr velge mellom, som man kan lese mer om her.

Hva skal man velge

Avhengig av hvor stort arrangementet er og hvor mange man ønsker å nå ut til bør man tenke gjennom ting som, hvor store bør skiltene være og hvor mange bør man lage. Dette vil selvsagt variere ut fra størrelsen på arrangementet, hvor stor kapasitet man har og hvor det holdes. Skal man arrangere et større arrangement kan det for eksempel lønne seg å leie et lokale, slik at man får plass til alle som kommer.

Når man skal velge hvordan skiltet skal se ut er det også en rekke ting å tenke på med tanke på utforming. Her bør man fokusere på synlighet og kontraster for å sørge for at skiltet er forståelig, iøynefallende og lett å lese på avstand. Gjennom å velge farger og skrifttype kan man tilpasse skiltet til hvilket tema arrangementet har, samtidig som det vil stå mer ut fra omgivelsene og legges merke til. Man bør i tillegg passe på at skriften er stor nok, at det ikke er for mye tekst og at man har nevnt det viktigste.

You may also like