Uncategorized

Slik går man fram hvis man ønsker å selge hjemmelagde produkter

single-image

For mange av oss så forsvinner kreativiteten litt etter litt, ettersom at vi blir eldre. Men for noen av oss blir det en hobby å lage alt fra hjemmestrikkede gensere til å skjære ut figurer i tre. Det er kun fantasien som setter grenser for hva man selv kan lage med hendene, og noen drømmer kanskje om å gjøre dette til en delvis eller hel del av den årlige inntekten. Men hvor begynner man?

Det er mange ting man bør tenke på

Først og fremst bør man lage en business-plan. Hvor mye skal man selge for å kunne leve av det? Er det realistisk? Hva med markedsføring og frakt av varene, hvordan gjør man det? Det kan være lurt å få profesjonell hjelp når man skal i gang med et så stort prosjekt. Skal man investere mye tid og penger i å opprette et eget enkeltmannsforetak, så gjelder er kanskje planleggingsfasen den viktigste delen av selve prosjektet. Det å kunne jobbe kreativt med det man elsker å gjøre er for mange en sann drøm.

For mange kan det med frakt virke stressende. Er det for dyrt å kunne sende varen ut av Norges grenser? Utlandet kan nemlig være et viktig marked for nisjeprodukter. Store land som Kina, USA, og Australia kan ha kunder som er interessert i å kjøpe autentiske norske varer laget av nordmenn. Heldigvis så er det sånn at frakten ikke behøver å være et problem. Man kan enkelt bruke for eksempel Billigpakke.no for å finne ut av pris og antall dager, uansett om man skal sende en liten pakke med varer eller en hel pall. Land som Kina kan være problematisk for enkelte nasjonale fraktfirmaer, men bruker man søkemotoren til Billigpakke så kan man enkelt finne ut av det å sende en forsendelse til for eksempel Kina.

You may also like