shopping

Noe å kose seg i sofakroken med

single-image

Når du skal se film vil du gjerne føle noe, nesten uansett hva det er. Og det er knapt noe som får en til å føle mer enn en skrekkfilm. Det beste med en skrekkfilm er at den egentlig ikke trenger å være bra en gang. Så lenge den har de øyeblikkene hvor den skremmer vettet ut av deg, så har den egentlig oppfylt sin rolle. For er man ærlig så er det ikke slik at man ser på en skrekkfilm for å få en god historie, eller lære noe. Man er ute etter noe annet, på samme måte som man setter seg på en berg- og dalbane, for å føle noe man ellers sjeldent føler. En skrekkfilm kan gi deg et adrenalinkick, og det kan få deg til å bli redd for å være alene om natten. Og det er noe du definitivt kan få hos Blockbuster, som er en nettside hvor du kan leie eller kjøpe filmer, etter eget ønske.

En av fordelene med å bruke en side som Blockbuster er at de ikke krever noe månedlig abonnement, så det eneste du betaler for er filmen du vil se. Det betyr at du ikke bruker penger på noe du ikke vil se på.

Og når du ser utvalget av filmer hos Blockbuster, mer spesifikt skrekkfilmer, så kommer det til å være noe du setter pris på. Blockbuster er som de gamle kioskene man kunne leie en film hos, bare at nå er det på nettet. De har bokstavelig talt skrekkfilmer ramset opp på flere sider, noen kjente, noen mindre kjente, men hvor alle kommer til å skremme deg. Akkurat nå kan du se noen av de nyeste filmene som har kommet ut, som for eksempel The Invisible Man eller The Hunt. Så kom deg over på Blockbuster, og ta en titt!

You may also like