shopping

Hvor i huset skal du plassere vinkjøleskapet ditt?

single-image

Det er mange nordmenn som er opptatt av vin, og løsninger for kjøling og oppbevaring av vin er blant det aller mest grunnleggende i den forbindelse. Det finnes en rekke forskjellige vinkjøleskap på markedet – frittstående modeller, integrerte versjoner og aggregater som gjør om et helt rom til din egen vinkjeller.

Pass på at du har oversikt over alt som finnes på markedet

Før du velger vinkjøleskap, så er det viktig å danne seg et bilde av hva som egentlig finnes på markedet. Da er det smart å velge en forhandler som tilbyr alt til vin, som for eksempel https://www.wineandbarrels.no/ med en mengde forskjellige alternativer.

Det er viktig å huske på at et vinkjøleskap definitivt ikke må plasseres på kjøkkenet, og en nisjeleverandør kan tilbyr produkter som passer inn i et hvilket som helst rom.

Velg en løsning som kan bygges ut

Vin er en dynamisk hobby, og det kan være at vinkjøleskapet du velger er alt for begrenset om bare noen år. Da er det smart å ha en plan for hvordan du skal utvide kapasiteten. Selv om det ikke er obligatorisk med et vinkjøleskap på kjøkkenet, er det selvfølgelig praktisk med noe kjølekapasitet der du vanligvis lager mat og serverer vin. Samtidig trenger ikke dette vinkjøleskapet ha plass til hele vinsamlingen, men hovedfunksjonen vil være oppbevaring av viner som skal serveres i løpet av kort tid.

Et større vinkjøleskap kan med fordel plasseres i en kjeller eller bod. Da er det lurt å ta høyde for å eventuelt bygge ut med enda et skap når behovet melder seg. Alternativt kan et vakkert skap plasseres synlig i oppholdsrom, og da tilpasses det øvrige interiøret. Det finnes en mengde forskjellige design og størrelser på markedet, noe som gjør det mulig å velge enklere design til langtidsoppbevaring, og mer forseggjorte modeller til fremvisning av pene vinflasker i samlingen.

You may also like