elektronikk

Hvilken Moccamaster modell bør du velge?

single-image

Moccamaster kaffemaskiner har vært svært populære på markedet i lang tid. De tilbyr ikke kun en god kopp kaffe, men de kommer i flere unike og spennende design. Midlertidig er det mange modeller å velge imellom. Dette kan gjøre valget vanskeligere når man har et såpass stort utvalg. Enhver person har egne behov, så det er viktig å gå etter sin egen magefølelse. Ved å vite litt mer om tre grunnleggende modeller så kan det bli enklere å ta en endelig beslutning.

Toppmodellen

Det finnes en avansert Moccamaster som kalles for toppmodellen. Denne varianten sørger for at selve traktningen går effektiv hver gang man brygger en kopp kaffe. Dette skjer gjennom automatiserte prosesser som er høyt teknologisk utviklet. Traktningen sikrer også en rund og kvalitetssikker kaffesmak. Til tross for at toppmaskinen koster litt mer penger, så har modellen en lang levetid som kan være gunstig i det lange løp.

Kontortraktere

Kontortrakteren er en velkjent variant som ofte er å finne i arbeidsavdelinger. Trakteren brygger kaffe direkte i en termokanne eller stor glasskolbe. Et perfekt valg dersom man skal servere kaffe i jobbmøter med flere mennesker. Ideen bak kontortrakteren er å lage 20 kopper i løpet av 7 minutter. Er du en tørst kaffedrikker så vil dette være et godt alternativ for deg. I tillegg er kaffemaskinen godkjent av Norsk Kaffeinformasjon.

Den klassiske modellen

Moccamaster Classic er den meste utbredte modellen blant kunder. Det er en enkel modell som gir en perfekt porsjon kaffe om morgenen eller ettermiddagen. Trakteren har en god holdbarhet og kommer i flere størrelser. Dette beror på hvilke mengder du pleier å drikke per servering.

En-kopps traktere

Sistnevnte er den unike en-kopps trakteren. Kaffetrakteren lever opp til navnet sitt ved å lage én kopp kaffe på fire minutter. Designet er som regel enkelt og dermed godt tilpasset de fleste kjøkken.

You may also like