reise

Gruppereiser for unge

single-image

Trenger du en pause fra hverdagen, og har lyst å reise ut i verden, men mangler noen å dele reisen med? Gruppereiser er for alle i alderen 18-35, hvor dere reiser samlet i én gruppe.

Hvorfor skal man velge gruppereise?

Gruppereise er en reiseform som knytter reisende sammen i en samlet gruppe. Dette betyr at mange av dem som deltar på gruppereisen ikke kjenner hverandre fra før.

Når man skal reise rundt til andre verdensdeler, kan det være skummelt å gå på egen hånd, og spesielt hvis man ikke kjenner til området. På en gruppereise vil man alltid ha mulighet til å gå minst to sammen, noe som gjør at du både føler deg og er tryggere.

Hvis du drar på gruppereise med AdventureNO er du samtidig sikret en lokal guide som kan være behjelpelig med alle former for utfordringer som kan oppstå på en reise. Dette kan være med til å gi trygghet, hvilket kan være altavgjørende for en god reise. Når man skal backpacke rundt i forskjellige land, vil det være en del transporttid. Det kan derfor være fint å ha noen å dele tiden sammen med.

Hvis du ønsker mer, kan du også kombinere med andre reiser, eller kombinere med frivillig arbeid. Her kan du arbeide med dyr eller barn, og du vil samtidig bo sammen med andre frivillige også bor.

Uansett hvilken reise du velger, og om du kombinerer det med frivillig arbeid eller ikke, så havner du i en gruppe med mennesker som alle vil oppleve det samme som deg. AdventureNO deler inn i tre forskjellige målgrupper, basert på alder. Dette betyr at du er garantert å reise med noen i din egen alder, hvilket er med til å skape en god gruppedynamikk.

You may also like