reise

Golfreiser blant antiloper og løver

single-image

Nyati Safari tilbyr golfreiser til Sør-Afrika, hvor du får muligheten til å dyrke din hobby eller sport, nemlig golf! Nyati Safari har stor erfaring med å arrangere golfreiser til Sør-Amerika, og du vil bli innlosjert på i en bungalow, i Nyati Sarafi Lodge, som er beliggende ved Olifants River, i den verdensberømte nasjonalpark Kruger National Park. Kruger National park ble grunnlagt i 1926 og er en av de mest dyrerike nasjonalparker, ikke bare i Sør-Afrika, men i verden.

Du får muligheten til å forbedre din teknikk og nyte et spill golf, enten med en av de kvalifiserte undervisere som er tilknyttet stedet, eller du får muligheten til å boltre deg på egenhånd på deres egen private driving range, eller på en av de mange store golfbaner rundt om i området. Dersom du er en sann golfentusiast kan du også benytte deg av muligheten til å reise til for eksempel Sun City, som er kjent rundt om i verden for sine eksepsjonelt vakre og grønne golfbaner. Langs med deres driving range får du samtidig mulighet til å ta naturen inn, og nyte synet av ville dyr som går forbi, både giraffer og sebraer er blandt dyrene du kan se.

Kombiner din golftur med en safari i Sør-Afrikas berømte bush

Når du reiser på en goldreise med Nyati Safari får du ikke kun muligheten til å dyrke din passjon golf. Du får også en enestående mulighet til å oppleve den rå og autentiske natur og det dyreliv Kruger National Park har å by på, alt fra «the big 5» løve, elefant, neshorn, leopard og bøffel, men også alle de andre dyr på Sør-Afrikas savanner. Du kan nyte en safaritur til fots og oppleve dyrelivet helt tett på kroppen, eller du kan benytte deg av flere andre forskjellige muligheter som en safaritur i bil. En ting er sikkert, det blir en tur du aldri kommer til å glemme.

You may also like