shopping

Gode julegavetips for menn

single-image

Det er ikke bestandig like lett å vite hva man skal kjøpe i julegaver til mannen, enten det er snakk om en ektemann, far eller lillebror. Ofte ønsker de seg ikke noe særlig i det hele tatt, som faren som hvert år ønsker seg snille barn, eller det kan være en bror på 17 år som kun ønsker seg en ny PC til mange tusen kroner.  Et godt tips om du ikke helt vet hva du skal finne på er å droppe å kjøpe ting og heller kjøpe en opplevelsesgave. Det finnes en mengde aktiviteter og opplevelser som bare venter på å bli oppdaget og testet ut. Dette kan være alt fra spenningsfylte opplevelser som å kjøre racerbil på bane eller elverafting i Voss, til roligere opplevelser som et ølbryggingskurs eller spaopphold. Her får du derfor noen tips for julegaver til han – de beste julegavetipsene til menn.

 

Opplevelser for mannen som liker fart og spenning

Selv om det ikke gjelder alle, er det en god del menn som liker aktiviteter som er litt spennende og utfordrende. Hva med å kjøpe en tur med Norges raskeste zipline ned fra Ulriken i Bergen? Dersom dette høres ut som en gave som kan falle i smak, les mer om opplevelsen ved å følge lenken.  Dette er bare noen av aktivitetene man kan prøve seg på flere steder i Norge, men det finnes også mange andre opplevelser.

 

Gavetips for matelskeren

Noen ganger er det greit å kunne slappe av og ta livet med ro, og særlig i tiden etter man har vært gjennom julefeiring og familieselskaper. Dersom man skal kjøpe gave til en man vet er ekstra glad i mat og drikke kan man for eksempel kjøpe en smaksopplevelse som gave. Her kan man velge mellom alt fra vinsmaking, whiskysmaking eller sjokoladesmaking, til egne kurs om hvordan man kan lage pølser eller brygge øl.

 

You may also like