hus

Finn riktige produkter hos din tekstilforhandler

single-image

Det kan være vanskelig å finne nøyaktig det du leter etter når du handler inn nye ting til hjemmet. Kanskje trenger du et nytt kjøkkenhåndkle, hvitt sengetøy eller tilbehør? Hvor skal du egentlig begynne å lete? På georgjensen-damask.no finnes det et stort utvalg av produkter. De tilbyr alt fra kjøkkenutstyr til sengetekstiler. Her får du et par tips til hva du bør tenke over når du skal handle produkter til ditt hjem.

Kjøkkenet

Har du en benkeplate i tre på kjøkkenet ditt, så kan denne kombineres med håndvevde bordduker, kjøkkenhåndklær og spisebrikker. Forhør deg med fargehandleren i tekstilforretningen du besøker om han har noen gode råd til kombinerende farger. Ofte er det kult å mikse lyse og mørke farger for å skape mer liv på kjøkkenet ditt. Ikke minst så kan flotte kjøkkenhåndklær gi den lille prikken over i-en i rommet. Kjøkkenhåndklær bør midlertidig kjøpes i en god kvalitet, slik at tørreevnen og fargeektheten holder lenge. En duk i duse farger vil skape harmoni på kjøkkenet. Ikke minst vil det holde spisebordet ditt rent og vedlike.

Soverommet

Når det kommer til soverommet så vil bare det å re opp sengen holde rommet fint og ryddig. Unn deg sengetøy og laken i gode kvaliteter, da dette vil være visuelt synlig og gi deg en bedre nattesøvn. Et sengeteppe kan også være med på å gjøre rommet mer personlig. Ikke minst så vil det gi ekstra liv og et eget preg på soverommet. Ellers kan man kombinere sengeteppet eller sengetøyet med noen pynteputer. Puter kommer som regel i alle mulige nyanser, former og størrelser. Her er det bare å velge og vrake.

Tilbehør

Noen ganger er det flott å ha tilbehør stående fremme for å gi en egen personlighet til hjemmet. Dette kan være alt fra matchende toalettmapper til sovekåper. Det kan også være flott med noen hengeknagger i metall på badet.

You may also like