Uncategorized

Finn riktig utdanning og Scandinavian Executive Institute

single-image

Mange anerkjente ledere ønsker å løfte ferdighetene sine til et nytt nivå. De vil videreutvikle forståelsen for strategi som er tilpasset et moderne samfunn. Scandinavian Executive Institute er en anerkjent skole som tilbyr internasjonale utdannelser på et svært profesjonelt nivå. En av deres store visjoner er å bringe deltakerne aktuell kunnskap, konkrete verktøy og verdiskapende inspirasjon til egne foretak. I samarbeid med INSEAD og IMD tilbyr instituttet en rekke ulike utdannelser basert på behovet ethvert styremedlem er på utkikk etter. To av deres største utdannelser er Executive Management Programme og Leading Strategic Change.

Executive Management Programme

Executive Management Programme er en internasjonal topplederutdanning. Utdanningen tilbyr ny kunnskap og relevante verktøy til å utvikle bedriftens forretningsmodell, konkurransesituasjon og strategi. Ikke minst tar programmet utgangspunkt i aktuelle tendenser og utfordringer i bransjen. Det vil hjelpe deltakeren å styrke en effektiv beslutningstaking og få en større forståelse for forretningsutvikling. Programmet består av tre konsentrerte moduler. Det første finner sted i Danmark mens de to neste forøper på INSEAD i Frankrike.

Leading Strategic Change

Leading Strategic Change sikrer deltakerne suksess innenfor strategiimplementering og forandring. Det er et internasjonalt topplederprogram som legger fokus på å virkeliggjøre lederens ambisiøse strategier og ideer. I tillegg så gir programmet deg den fordelen av å å benytte moderne verktøy som man kan direkte anvende i egen bedrift. Programmet er kort og effektivt med et konsentrert forløp på fem dager. Dette befinner seg på INSEAD i Frankrike hvor man får innsikt, inspirasjon og samarbeidsmuligheter utenom det vanlige. Det er en måte å bygge bro mellom en rasjonell strategibygging og realiteten.

Noe av utbyttet man får ved å velge Leading Strategic Change er at man blir i stand til å identifisere skjulte barrierer i ens egen bedrift. Ikke minst så gjør programmet deg kapabel i å håndtere forhindringer som eksisterer mellom viktige interessenter på et psykologisk nivå. Til sist så vil man kunne lære metoder å overvinne slike barrierer – enten det gjelder internt i bedriften eller et ekstern samarbeid med interessenter. Klikk deg inn på https://www.se-institute.no/ for å lære mer.

You may also like