shopping

Få mest mulig for pengene når du shopper treningsutstyr

single-image

Det finnes treningsutstyr i absolutt alle prisklasser, og det kan være vanskelig å finne ut av hva som egentlig er et godt kjøp. Når er det greit å gå for de billigste alternativene, og når bør man bruke litt mer penger?

Sammenlign priser på nett – og velg god kvalitet

Det er smart å begynne med å orientere seg i markedet, uavhengig av om man skal kjøpe en landeveissykkel, en treningsstrikk, nye joggesko eller bare en funksjonell treningsgenser. Det er lett å la seg blende av de store sportsbutikkenes tilbudsaviser, men er du sikker på at produktet som selges med et påstått avslag virkelig er det som passer deg best?

Ved å bruke ti minutter på å se igjennom forskjellige alternativer, og sammenligne egenskaper, omtaler og historiske priser, er det mulig å rangere de forskjellige alternativene. Det er viktig å ha et realistisk bilde av eget behov når man vurderer forskjellige alternativer. Til syvende og sist så er det utøveren som avgjør, og man kommer ofte langt med et rimeligere alternativ – så lenge som det oppfyller grunnleggende krav.

Ubrukt utstyr er det aller dyreste

Det er mange grunner til at treningsutstyr blir stående ubrukt, men lav kvalitet og lav motivasjon er sannsynligvis to av de viktigste. Det er ikke nødvendig å alltid velge det dyreste alternativet, men velg et alternativ som legger til rette for at treningen blir morsom, trygg og skadefri.

Treningsmotivasjon er et helt eget tema, men det er klart at godt utstyr kan være en positiv faktor når det gjelder å faktisk komme seg ut i lysløypa eller besøke treningssenteret. Hvis man vil trene hjemme, og har god nok selvdisiplin til å sette av tid og energi til det, så er godt utstyr til hjemmetrening en svært rimelig investering. Bare pass på at det ikke blir stående ubrukt og støver ned!

You may also like